22 Mart 2014

Yasaklı Sitelere Giriş Programları

Merhaba, Değerli Yasaklisiteleregirisyap.BlogSpot.Com.Tr Okurları, Biliyosunuzki Yasaklı Sitelere Girmek İçin Bir Çok Çeşit Yol Var. Bunlardan Birini Sizlere Bu Gün Anlatacağım. 
 Bu Gün Anlatacağım Konu Yasaklı Sitelere Giriş Programları: 
Aslında Yasaklı Sitelere Girmek İçin Yasaklı Sitelere Giriş Dns Ayarı Bölümünden Dns Değiştirerek Yasaklı Sitelere Giriş Yapabilirsiniz. Ama Uğraşmamak İçin Herhangi Bir Yasaklı Sitelere Giriş Programı İndirip Kurarak Yasaklı, Engelli ve Twitter Gibi Sitelere Giriş Yapma Olanağı Sağlar. Yasaklı Sitelere Giriş İçin Hotspot Shield, Spotflux ve UltraSurf Programlarını Kullanabiliriz. 


HotSpot Shield Hakkında: HotSpot Shield Programı İp Adresinizi ve Dns Ayarınızı Yabancı Bir İp Adresi İLe Değiştirerek Gizli Bir Vpn Özel Bağlantı Kurmanızı Sağlıyor. HotSpot Shield En Çok Kullanılan Yasaklı Sitelere Giriş Programıdır.

HotSpot Shield Programı İndir:Aşağıdaki Resme Basarak İndirmeyi Başlatabilirsiniz.
  HotSpot Shield



 HotSpot Shield Kurulum: İndirdiğimiz Dosyayı Çalıştıralım. Açılan Yerden "Default Installation" ı İşaretleyip Yükle'ye basalım. Daha Sonra Kurulum Başlayacak ve Kurulum Biraz Zaman Alıcaktır Kurulum Bittiğine Kurduğumuz Dosya'yı Açıp Gizli Vpn Olucak ve Yasaklı Sitelere Direk Girebileceksiniz.


Spotflux Hakkında: Spotflux Programı Bir Çok Kullanıcısına Bedava Vpn ve Gizlilik Olanağı Sunuyor Ayrıca Her Girdiği Site'de Girmeden Önce Virüs Taraması Yaparak Girmesi Önemli Bir Ayrıntı.

Spotflux Programı İndir:  SpotFlux Programını İndirmek İçin Aşağıdaki Görsel'e Basarak İndiriniz.
SpotFlux Kurulum: İlk Olarak İndirdiğimiz Dosya'yı Çalıştıralım. Next > e basalım. I Agree'ye tıklayalım daha Sonra Install'a basalım. Daha Sonra Güvenli Bir Şekilde Yasaklı Sitelere Giriş Yapalım.

UltraSurf Hakkında: Yasaklı Sitelere Bir Tıkta Girebilen En Hızlı Program Olarak Bilinir.

UltraSurf Programı İndir: Aşağıdaki Görsel'e Basarak UltraSurf'ü İndirmeye Başlayabilirsiniz.


UltraSurf Kurulum: İlk Olarak İndirdiğimiz "u.zip" i açalım içinde bulunan "u1304.exe" dosyasını Açmamız Yeterli Olacaktır.

Sahip Olduğum Adresler..